Detta är vad som har hänt!

Nu var det allt ett bra tag sen sedan jag uppdaterade. Jag är inte världsbäst på det här med bloggande. Men i alla fall, drar igenom vad som hänt närmast först och sen lite kortfattat om allt annat. Säsongen är nu i full gång och snart är tiden här då det kommer att tävlas varje helg. Jag känner mig riktigt taggad och nyfiken över vad denna säsongen kan ha att komma med!

Novemberlöpet:
Nu i helgen så var det tävlingen som kallas för Novemberlöpet på hemmaplan i Trollhättan som gällde. Tävlingen gick förvånansvärt bra och det blev nya ”Sverige PB” på 3 av 4 distanser (den fjärde blev ett tangerat PB(alltså att jag åkte på hundradelen exakt samma tid som mitt gamla PB)). Men som min kära mor säger, man får vara stolt och glad, men aldrig helt nöjd. Så jag är glad över helgens tävlingar. Den ”goa” känslan som jag har jobbat med under en tid för att hitta till kom så tillbaka till mig och det kunde inte ha känts roligare. Så det är en riktigt glad Tilda som skriver, sen att jag gick och vann min tävlings klass är bara ett litet pluss i kanten. 

Juniorlandslaget och Skridskoakademin, Berlin 24/10-3/11:
För lite drygt två veckor sedan så spenderades totalt 11 dagar i Berlin. Det började med att jag reste ner på torsdags morgon tillsammans med juniorlandsaget för att träna på snabbare is och sedan känna på formen lite i en mindre tävling. Träningarna kändes bra men under tävlingen så var fokus helt på annat håll och där med också resultaten. På måndagen så kom skridskoakademin ner och det var dags att byta till den träningsgruppen. Jag jobbade riktigt hårt med det mentala för att försöka hitta fokuset igen. Jag tyckte att jag hade hittat tillbaka till den goa känslan i kroppen till den helgens tävling men blev tyvärr sjuk och kunde inte starta.

Norgescup 2, Hamar 12-13/10:
Debuttävlingen för säsongen och vad kan jag säga. Jag var inte lite nervös inför första loppet där jag lyckades diskvalificera mig (för första gången) genom att köra rätt in i min motståndare. Efter den katastrof inledningen på säsongen så kunde de resterande loppen och även säsongen bara gå bättre. Det blev ändå ett helt ok resultat med tanke på hur mycket isvana jag hade i kroppen och hur nervös jag var innan. Inga superba tider, men det kommer.

Lite bilder från Hamar och Helgens tävling.
Fotograf: Göran Van Der Poel

Resultaten hittar ni precis som vanligt här
Och om någon skulle vara nyfiken på mina personbästa så finns de här 

Ha det gôtt
Tilda

 

131116-novemberlpettilda-1.jpg1377611-650347454996304-403048479-n.jpg

till vänster: Novemberlöpet där jag även invigde min nya dräkt!

Till höger: första tävlingen i Hamar
(Vart lite roligt att se dom såhär sida vid sida och se den lilla "utvecklingen" det åt rätt håll i alla fall)

17 nov 2013